Veel gestelde vragen

Op welke dagen zijn de activiteiten?
Op dit moment mikken we op de zondagochtend, 10x tussen november 2019 en maart 2020. De exacte data worden nog bekend gemaakt.

Ik speel reeds bij een vereniging, mag ik dan meedoen?
Ja, we gaan ervan uit dat je door de week voetbalt bij een vereniging. Deze topsport activiteit is additioneel, dus naast je reguliere trainingen/wedstrijden. We verwachten wel dat je jouw club inlicht over jouw deelname zodat zij daar niet verrast over zijn.

Welk niveau en leeftijd moet ik hebben om mee te kunnen doen?
We gaan ervan uit dat je bij je eigen vereniging reeds op het hoogste niveau acteert binnen jouw leeftijdsgroep en dat je op zoek bent naar extra uitdagingen. De academy is open voor meiden van 12 t/m 17 jaar.

Wie is de trainer van de academy?
De trainingen zullen onder leiding van Veysel Kaya plaatsvinden. Daarnaast zullen vermoedelijk ook een aantal van zijn topspeelsters van de partij zijn.

Waar vinden de trainingen plaats?
De trainingen vinden plaats in Eindhoven of directe omstreken. De exacte locatie wordt nog bekend gemaakt.

Is er ook een vervolg reeks in het voorjaar?
Ja, dat is wel de bedoeling. Afhankelijk van de belangstelling en de resultaten zal er een vervolgreeks worden georganiseerd.

Is de academy gelieerd aan een vereniging?
Nee, we zijn niet verbonden aan een club. Het doel is om meiden zo goed mogelijk op te leiden met ons professioneel programma. Uiteraard zijn we uitstekend bekend met het regionale landschap en kunnen we indien nodig advies uitbrengen, als je op zoek bent naar een geschikte club.

Zijn er kosten verbonden aan deelname?
Per reeks geldt een bijdrage van 109 euro. De eerste kick-off bijeenkomst is gratis, mocht je daarna definitief willen aansluiten dan zul je de bijdrage moeten voldoen.

Wat zijn BVO toernooien?
Dit zijn toernooi waarbij veel opleidingsteam van Betaald Voetbal Organisaties (BVO) zoals Feyenoord en Twente, maar ook buitenlandse clubs aan meedoen.

Worden er ook wedstrijden gespeeld?
De focus van de reeks is gericht op trainingen. Sommige deelneemsters (afhankelijk van niveau en leeftijd) kunnen worden uitgenodigd om mee te doen aan een sportsworld team, maar dit is geen zekerheid. Daarnaast zullen we afhankelijk van de omstandigheden, misschien oefenwedstrijden organiseren maar daar is op dit moment nog geen zekerheid over.

Ik speelde bij Team Eindhoven, ben ik dan ook welkom?
Ja, natuurlijk. Iedereen is welkom om mee te doen, ook als je eerder hebt meegedaan bij Team Eindhoven.

Hoe en wanneer moet ik mij aanmelden?
Je kunt je aanmelden via deze website.