Team Eindhoven

Meisjes met talent hebben niet altijd de mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen. Of ze spelen tussen de jongens (maar dan moeten ze wel spelen bij een selectie team met goede trainers en begeleiding) of ze moeten spelen bij een van de sterkere meidenteams in de regio. Om meisjes toch de mogelijkheid te bieden is in september 2016, team Eindhovengestart. Talentvolle meisjes trainen periodiek gezamenlijk onder deskundige leiding. De afgelopen 2 seizoenen heeft team Eindhoven ook meegedaan aan de Europa League, een competitie met de betere meidenteams uit Nederland, België en Duitsland. Team Eindhoven kende vele successen waaronder winst op sterk bezette toernooien.

De activiteiten van team Eindhoven zijn zodanig opgezet dat deze niet conflicteren met de verplichtingen bij de eigen vereniging. De afgelopen jaren deden zo een  50 meisjes mee aan team Eindhoven, afkomstig van meer dan 15 verenigingen uit de regio Eindhoven.

Trainingen Team Eindhoven

De trainingen van team Eindhoven zijn ca. 1 keer per maand op de zondagochtend van ca 09:30-12:00 uur. Locatie diverse  sportparken in Eindhoven. Trainingen worden verzorgd door ervaren trainers.  Regelmatig worden prominente trainers uit de voetballerij gevraagd voor speciale clinics.

Programma (ovb)

zo 28/10 Kick off training

zo 9/11 Training #1

zo 25/11 Training #2

zo  9/12 Training #3

zo 16/12 Oefenwedstrijd

VRIENDEN VAN DE MEIDEN