Wil je ook een top voetbalster worden? Meld je dan aan bij Girls Soccer Nederland.

Aanmelden Girls Soccer Nederland
In het najaar start de befaamde Sportsworld Academy ook in de regio Zuid-Nederland met een academy voor talentvolle en gemotiveerde meisjes. In een reeks van 10 topsport activiteiten startend in het najaar 2019 krijg je de gelegenheid om te trainen en spelen als een profvoetbalster!
De Sportsworld Academy onder bezielende leiding van Veysel Kaya heeft in de regio Zuid-Holland al diverse meiden naar de top geholpen en staat ook aan de wieg van de befaamde unieke Europa League waarbij sterke meiden elftallen uit Nederland, Duitsland en Belgiƫ elkaar treffen. Team Eindhoven, opgezet door de stichting voetbal is voor meisjes was een van de participanten aan deze internationale competitie. Het is dan niet meer dan logisch dat beiden de handen ineen slaan.
De trainingen bestaan o.a. Uit FIFA11+ warming up, individuele techniektraining, 1×1 partijvormen, loop- en coƶrdinatietraining en awareness training. Deelneemsters aan de academy kunnen geselecteerd worden voor een van de sportsworld academy team die meedoen aan BVO toernooien met de top jeugdteams.