Op 5 mei 2018 organiseert Dynamo Jeugdwerk de vierde editie van het Freedom is … Festival op het Ketelhuisplein (Strijp-S). De pijlers van Dynamo Jeugdwerk: sport, cultuur, technologie en gezondheid zijn allemaal vertegenwoordigd en het thema ‘bevrijding’ wordt tijdens dit festival tot uiting gebracht.
Ook vindt de voorronde voor de landelijke finale van het nationale straatvoetbaltoernooi hier weer plaats voor zowel jongens als meisjes. Daarnaast zal E-moves demonstraties en workshops geven waar ze ‘urbansporten’ laten zien, zoals: freerunnen, tricking, calisthenics en freestyle voetbal. Voor de echte helden is Peer Survival aanwezig met onder andere een hoogteparcours en een tokkelbaan.

Voor alle voetballiefhebbers, er is dus een nationaal Straatvoetbaltoernooi deze dag! Er zijn nog plekken over, dus wij zijn opzoek naar aanmeldingen!
Aanmelden kan via deze link: Aanmelden

Een festival is echter geen festival zonder muziek. De programmering bestaat uit getalenteerde DJ’s en rappers (Hip Hop Lab 040/ BPM). Zij zullen rond 20.00 uur het festival knallend afsluiten. Het festival is voor iedereen gratis toegankelijk. Zorg dat je erbij bent!