Gisteravond werd door VoetbalIsVoorMeisjes.nl een dineravond georganiseerd om de JO15 en JO13 toptalenten financieel te ondersteunen bij hun aanstaande trip naar Arsenal.

Plaats delict was De Leemer Hoef, een gezellig boerderij-restaurant in Waalre op steenworp afstand van Fc Eindhoven.

Vrienden en familie van de meiden waren op deze heerlijke lente-avond uitgenodigd om te genieten van een driegangen-diner. De dames zelf waren gekleed in hun wedstrijdshirts en hadden een belangrijke functie, namelijk het serveren van het eten en afruimen van de tafels van de gasten, en assisteren bij het afwassen.
De avond werd ingeluid door een oppeppende speech van Peter, waarin alle betrokkenen van VoetbalIsVoorMeisjes.nl en de organisatie van de dineravond terecht in het zonnetje werden gezet. Daarna nam de restauranteigenaar het stokje over, en legde het schema van de avond uit.
Uiteraard moest er toen kort worden buitengespeeld, want naast het restaurant bevindt zich een prachtige doorgang naar de ruime weide waar een aantal Schotse Hooglanders (met een kleintje!) dicht benaderbaar stonden te grazen.

Bij terugkomst kregen de dames wat krachtvoer in de vorm van friet met bitterballen. Daarna etaleerden ze hun culinaire kennis aan de gastentafels door de gelardeerde varkenshaas aan te bieden met ‘wie heeft “dit” besteld?’
Er werd veel gelachen en goed gegeten en de rode draad tussendoor was de prijzentrekking van de loten die vooraf verkocht waren, met mooie en ludieke prijzen van onze sponsoren en als kopstuk van de avond een iPhone SE!
Al met al een heerlijke avond met een prima omzet waar onze voetbal-toppers volgende week heel veel voetbalplezier van zullen hebben bij hun prachtige en leerzame reis naar Londen!

Extra dank aan onze sponsors: